administratie Purmerend

Wij hebben enorme steun aan het bedrijf DAAN gehad. Zij hebben onze administratie in Purmerend tot in de puntjes verzorgd. Toen ik in de gaten kreeg dat onze financiële medewerker het niet allemaal zo nauw nam, leek het mij tijd worden om hier een professioneel bij te betrekken. Vaak kregen wij steeds meer klachten van onze klanten omdat zij een factuur hadden gekregen die zij al betaald hadden. ook kwam het regelmatig voor, dat de rekening helemaal niet klopte. Op de één of ander manier maakte onze medewerker er een potje van.  administratie Purmerend

Enorm goed geholpen

Vanaf het moment dat wij onze administratie in Purmerend uit handen hebben gegeven, waren de klachten ook verdwenen. Je begrijpt natuurlijk wel dat wij inmiddels afscheid van onze collega hebben genomen. Om het ons wat makkelijker te maken hebben wij besloten om een gedeelte van onze financiële zaken uit handen te geven en deze ook niet meer zelf te gaan doen. Op deze manier scheelt ons dit heel veel tijd, tijd die ons erg kostbaar is.

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat dit professionele bedrijf jou te bieden heeft, kijk dan eens op hun website of neem contact met hun op. Je zal hier zeker geen spijt van krijgen.