Een goede luchtbehandeling is erg belangrijk voor de werkomgeving! In het magazijn hebben wij ongeveer 40 medewerkers lopen. Zijn doen hier allerlei facilitaire werkzaamheden. Hieronder kan je denken aan het inpakken, labellen, verplaatsen en het stickeren van de goederen. Dit gaat erg goed en de zaken gaan ook steeds beter! In een korte tijd hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Toen wij ineens een aantal weken geleden klachten kregen vanuit onze medewerkers. Het werk ging steeds lastiger en ze kregen lichamelijke klachten. In een week tijd had de helft van de werknemers zich ziek gemeld. Dit was erg raar omdat er bijna nooit iemand ziek was. We moesten dus direct naar een oplossing zoeken. We besloten op onderzoek te gaan om het probleem vast te stellen. Wij kwamen erachter dat het lucht onvoldoende gefilterd werd. Direct moesten wij nieuwe onderdelen hiervoor gaan bestellen. Op het internet gingen wij toen naar een leverancier zoeken. Tijdens deze zoektocht kwamen wij uit bij dit bedrijf. We besloten meteen de producten te bestellen. Een aantal dagen later hadden wij de producten al binnen!

Luchtbehandeling

Juiste luchtbehandeling!

Dankzij de producten van dit bedrijf hebben wij nu weer een goede luchtbehandeling. Je merkt ook direct het verschil als je in het magazijn staat ten opzichte van een aantal dagen geleden. Onze medewerkers kunnen nu weer vrij ademen. Wij zijn daarom echt blij dat wij de onderdelen bij deze organisatie besteld hebben.

Luchtbehandeling

Productiviteit

De producten zorgen voor een stijging in de productiviteit van onze werknemers. We werken echt dat zij nu weer harder werken en meer taken oppakken. We lopen nu ook weer helemaal bij met onze maandelijkse planning! Voor meer informatie kan jij altijd de website bezoeken of telefonisch contact opnemen met hen. Jij wilt toch ook het beste voor jouw werknemers! Daan raad ik jouw zeker deze producten aan!