Partij horeca stoelen tweedehands

Onlangs heb ik een partij horeca stoelen tweedehands gekocht bij een hele grote zaak. Mijn man en ik hebben onlangs de stap genomen om een eigen restaurant te beginnen. Dit was al heel lang een grote wens, maar wij moesten eerst alle zaken op orde krijgen. Dat is nu gelukt en wij hebben een mooi pand kunnen krijgen. Nu moeten wij deze alleen nog inrichten en bekleden. Mijn man en ik zijn van mening dat jij nooit de hoofdprijs voor producten moet betalen. Daarom zijn wij via de welbekende zoekmachine gaan zoeken naar gebruikte meubelen. En die hebben wij gevonden.

Partij horeca stoelen tweedehands

Partij horeca stoelen tweedehands aanschaffen

Ons oog viel op de website van de grootste inkoper van de Benelux. Dit is het bedrijf: Super Seat, dat gevestigd zit in Schiedam. Op deze website kan jij heel veel gebruikte meubelen vinden. Wel een assortiment van 15347 producten. Hierbij kan jij denken aan:

  • Vintage meubelen
  • Tafels
  • Banken
  • Bar
  • Lounge collectie
  • Keukenapparatuur

Daarnaast zijn er nog veel meer artikelen. Eerst hebben wij gekeken op de website naar wat wij goed konden gebruiken. De website is zeer overzichtelijk en bij ieder product staat hoeveel voorraad er nog van is. Zo zagen wij ook de partij horeca stoelen tweedehands.

Partij horeca stoelen tweedehands

Bekijken in de showroom

Deze zaak beschikt over een zeer grote showroom waar jij de meubelen ook kan bekijken. Omdat wij graag de partij horeca stoelen tweedehands eerst wilden bekijken, zijn wij naar de showroom gegaan. Deze zagen in het echt er nog steeds schitterend uit en hebben deze daarom ook gekocht. Ook hebben wij naar tafels gekeken. Wat een groot aanbod hebben zij daarvan. Ook hiervan hebben wij goede kunnen vinden. Zo is ons restaurant voor een zeer scherpe prijs ingericht. Niemand die het ziet of deze producten niet nieuw zijn. Kijk ook eens op de website naar de producten.