backlinks kopen

Backlinks kopen die van andere websites afkomen en door middel van een hyperlink naar jouw website worden doorverbonden. De zoekmachines ziet iedere backlink als een soort aanbeveling naar jouw website toe. Hoe meer relevante backlinks naar jouw website verwijzen hoe groter jouw website wordt en er dus meer klanten naar jouw website gaan kijken. 

Online Assistants

Begripsvorming

Als je linkbuilding toepast dan zorg je voor een extreem goede verhouding van links naar je eigen pagina of website. Als je een correct uitgevoerde link hebt vertelt dat aan de betreffende zoekmachine dat de content op de website hoge informatieve waarde heeft. Zo is de content makkelijk te consumeren en wordt je dus door google hoger gezet. Er zijn 3 verschillende soorten begrippen rondom back links:

  • Als eerst interne link, interne links verwijzen je binnen je eigen website naar andere pagina’s Deze link kan je zelf plaatsen op je eigen website. Maar zorg dat je geen spam wordt, vaak werkt dat tegenovergesteld. En dan wordt je website minder goed bekeken dan je eigenlijk zou willen. Te veel interne links kunnen voor google nogal verwarring geven. Je kan je bijvoorbeeld aan een vuistregel houden 1 interne link aanbrengen per honderd woorden. 
  • Externe links, Externe links zijn links die op andere websites worden geplaatst. Zo kan je bijvoorbeeld op je eigen website een link hebben geplaatst van een andere website.  Het advies is om een interne backlink op te nemen per pagina. Als er meer dan een externe link is, dan krijg je juist het tegenovergestelde. Daarom is het handig om naar een website te linken en niet naar de website van de concurrenten.  
  • Backlinks, backlinks zijn link van websites buiten af die naar je eigen website verwijzen. Veel zoekmachines zien backlinks als een aanbeveling. Relevante en kwalitatieve backlinks houden het ‘volume’ om je website zo hoog mogelijk te krijgen. Backlinks zijn dus voor geen enkele ondernemer meer wegdenken. Vaak worden er SEO bureaus ingehuurd om linkbuilding of backlinking te maken. 

Kopen

Je kan ze natuurlijk zelf verzamelen maar als je een drukke ondernemer bent heb je daar vaak geen tijd voor. Zo kan je ook betalen om backlinks te kopen. In dit geval hoef je niks zelf te doen voor het backlinks, je kan zelf je andere werktaken doen terwijl er iemand is die voor jou de backlinks kan verzamelen, vaak is dit voor een bepaalde vergoeding. 

Waarom?

De meeste mensen die backlinks kopen willen dit zodat ze tijd besparen. Het zelf verzamelen van backlinks zorgt voor hogere positie in de zoekresultaten maar kost veel tijd. Hoe makkelijk is het dat iemand anders het voor je zou doen?

Je kan namelijk enorm veel tijd  besparen. En als je nog maar net begint is het ook een stuk makkelijker, mensen die er in gespecialiseerd zijn zoeken vaak gerichter.  Backlinks kopen is altijd makkelijker. Veel bedrijven die backlinks kopen aanbieden zijn er goed in, maar pas op in welk bedrijf jij je investeert want niet elk bedrijf is even goed en soms krijg je dus geen waarde voor je geld.