Bedrijfsverhuizing

Wij zijn ons aan het voorbereiden op een bedrijfsverhuizing en daar komt best Bedrijfsverhuizingwel veel bij kijken. Om te beginnen waren wij op zoek gegaan naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen. Veel verhuisbedrijven wilde ons hier wel bij helpen, alleen hadden zij niet het nodige materiaal in huis om dit te realiseren. Want niet alleen moest ons kantoor worden leeggehaald en het materiaal naar een ander pand worden gebracht. Ook onze fabriekshal moest mee met de verhuizing.

Toen de meeste bedrijven dit hoorden haakten zij al af. En anders haakten wij al af als wij een totaalplaatjes onder ogen kregen hoeveel het allemaal ging kosten. Gelukkig kregen wij de tip om eens aan te kloppen bij de Gebr. Vermeer. Dit bedrijf heeft de kennis en de nodige materialen in huis om deze klus makkelijk en goedkoop te klaren.

Bedrijfsverhuizing op een zeer professionele manier uitgevoerd

Bijna hadden wij de hoop opgegeven om een bedrijf te kunnen vinden om deze verhuizing uit te kunnen voeren. Merendeel was gewoon te prijzig en dat hadden wij er niet voor over. Gelukkig dat de Gebr. Vermeer ons wel kon helpen en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Niet alleen de spullen die op het kantoor stonden werden netjes ingepakt en naar het andere pand gebracht. Ook de machines werden door kundige machinetransporteurs ingepakt en vervoerd.

BedrijfsverhuizingDoor dit vakkundige bedrijf was onze bedrijfsverhuizing snel achter de rug. Hierdoor konden machines weer snel in gebruik worden genomen en was hierdoor het onderbreken van de bedrijfsprocessen tot een minimum gebleven. 

Wil jij meer weten over de Gebr. Vermeer en de mogelijkheden, neem dan een kijkje op hun website. Hier kan je lezen wat er allemaal mogelijk is en tevens zie je hier verschillende projecten die zij hebben uitgevoerd. Wij zijn bijzonder goed te spreken over de Gebr. Vermeer.