Drone

Wil je een drone video laten maken van jouw bedrijf? Kies dan voor een professional. Een professioneel dronefotograaf is namelijk volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving met betrekking tot het vliegen met een drone. Daarnaast is het ook belangrijk dat je echt een fotograaf uitkiest en niet iemand die een drone met camera heeft. Zo zijn er namelijk ook professionele ervaren fotografen die zich hebben gespecialiseerd in dronefotografie. Zij weten dus precies waar ze op moeten letten wanneer er foto’s of film gemaakt worden vanuit de lucht. Op die manier krijg je echt de mooie spectaculaire beelden die je verwacht wanneer je kiest voor drone fotografie of een drone video wil laten maken.

Drone video laten maken

Drone video laten maken om je bedrijf te presenteren

Een drone video laten maken, geeft een verrassend effect wanneer je dit wil gebruiken om je bedrijf te presenteren. Doordat de beelden gemaakt worden vanuit de lucht krijg je een uniek standpunt. Een drone hoef je niet alleen buiten in te zetten. Je kunt ook binnen filmen met een drone. Dit levert spectaculaire beelden op van bijvoorbeeld showrooms of bedrijfshallen. Naast film kunnen er ook foto’s gemaakt worden met een drone. Bij DronePoint Nederland kun je kiezen voor verschillende pakketten, waaronder ook voor een combinatie van foto’s en film. De foto’s zijn ook uitstekend te gebruiken voor brochures of websites. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven op de website. Of neem telefonisch contact op. Dronefotograaf Cor Verdouw kan bovendien al je vragen beantwoorden.

Evenementen

Dronefotografie

Je kunt dronefotografie ook inzetten voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van huizen voor makelaars, beelden van evenementen en festivals of overzichtsfoto’s van bouwprojecten. Maar ook als particulier kun je een dronefotograaf inschakelen voor unieke foto’s of film van jouw bruiloft of feest. Een prachtige herinnering die je nog lang zal bijblijven.