‘Wat zie je er vandaag leuk uit’. Het is een uitspraak die je hele dag goed kan maken. En meestal gaat het over je uitstraling, kapsel en kleding. Je hoeft niet per se een stijlicoon te zijn om zo’n opsteker te krijgen. Meestal zit het in kleine en eenvoudige dingen. Een goed gekozen kledingstuk of leuke combinatie kan al genoeg zijn. Als je dat draagt met schwung en zelfvertrouwen zit je meestal al goed. Zelden heeft het te maken met de laatste modetrends. Gelukkig maar. Kleding die je goed staat en die je net als ​overhemden extra lange mouwen​ perfect past, kan al het verschil maken. Met wat creativiteit maak je met je bestaande garderobe al indruk. Als je je aanpast aan de gelegenheid, nooit saai en ook niet over de top gekleed gaat. Dan komt het goed en zullen de complimenten binnen stromen. 

Waar heb je dat gekocht? 

Wanneer je die vraag krijgt dan weet je dat je een goede keuze hebt gemaakt. De kleding die je draagt is kennelijk voor anderen een bron van inspiratie. Zij willen er ook zo uitzien. Jouw stijl spreekt aan. Zo krijg je misschien de vraag om op te treden als personal shopper voor een zus, buurvrouw of vriendin. Zij willen er ook goed opstaan bij een bruiloft, sollicitatiegesprek of groot feest. Dan is het extra belangrijk dat iemand meekijkt of de kleding goed past en die persoon goed staat. Een advies om te kiezen voor een overhemd extra lang kan al een grote verbetering zijn. 

De rest moet ook kloppen

Goed haar, oftewel een verzorgd kapsel,  en misschien een klein beetje make-up kan wonderen doen. Want het totaalbeeld moet kloppen. Net zoals de schoenen en accessoires als tas, ceintuur en sieraden die het geheel afmaken. Het zal complimentjes regenen.