Vandaag wil ik graag een goede tip delen met jullie over, bedrijfskleding bestellen. Omdat wij bij ons op de zaak een verbouwing achter de rug hebben en eigenlijk een compleet nieuwe huisstijl hebben gekregen, hebben wij besloten dit ook toe te passen aan de bedrijfskleding. Omdat wij werken met vele monteurs die in de buitendienst werkzaam zijn, is het van belang dat zij er representatief uitzien. Ook moet de kleding goed zijn van kwaliteit en dus wel een aantal jaren mee kunnen gaan. Tussen de vele aanbieders die op internet staan viel mijn oog op, www.engelbert-strauss.nl. Hier kon ik zien dat je uit vele kleding kunt kiezen voor verschillende branches. Denk aan, bouw. landbouw, dakdekkers, horeca enzovoorts. Al snel ontdekte ik dat je zodra je een geschikt model hebt gevonden, ook kunt kiezen uit vele verschillende kleuren en stijlen. Dit zorgt ervoor dat je gegarandeerd een passende outfit kunt bestellen.

De kleding is voorzien van een goede kwaliteit

Zo werd bedrijfskleding bestellen al snel een geslaagde missie. Via de site heb ik een bestelbon ingevoerd en al snel kon ik de levering verwachten. Uiteraard blijft het altijd afwachten hoe een bestelling aan komt en of ik net zo enthousiast ben als toen ik de kleding had uitgezocht. Toen ik mijn collega’s de kleding liet passen en iedereen erg tevreden was over de pasvorm en het uiterlijk was ik erg blij dat ik het juiste adres hiervoor had gevonden. Al enige tijd wordt er nu in deze kleding gewerkt en zelfs na een aantal keer wassen blijft deze als nieuw! Kortom, een echte aanrader!