vdo-logo-kleur

Linkbuilding Duitsland, Waarom? Het opzetten van links of linkbuilding is een methode om backlinks te genereren en is één van de belangrijkste tools op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Dat betekent dat je de link van je eigen pagina op andere pagina’s plaatst. Hoe vaker je naar andere websites wordt gelinkt, hoe beter.

Google stelt zijn index vast op basis van informatie over websites. Hierbij zijn links de belangrijkste informatie. De Google-crawlers herkennen het aantal backlinks dat naar een webpagina leidt en rangschikken de pagina overeenkomstig, hoger of lager. Maar ook de kwaliteit van de linkende domeinen is belangrijk

Link Building in Duitsland: de speciale kenmerken.

Linkbuilding moet ook op maat worden gemaakt, want in Duitsland en alle andere markten telt niet alleen het aantal links, maar ook hun kwaliteit! Google vermijdt meestal vermeldingen in linkdirectories en negeert ook veel items die zijn gemarkeerd als “niet volgen”. In elk land, ook in Duitsland, moeten de linkbuilding en de gehele zoekmachineoptimalisatie gerelateerd zijn aan de taal. Daarom wordt aanbevolen om alleen links met Duitse inhoud te gebruiken. Als een internationale website in Duitsland moet worden gepromoot, is het belangrijk om ook Duitse inhoud te presenteren. Vaak is het logisch om je te beperken tot een bepaalde regio. Mocht de site bijvoorbeeld een regionaal product in München adverteren, dan zal niemand in Berlijn geïnteresseerd zijn in dit product. Dus voor linkbuilding Duitsland moet je gaan naar vandongen-online.nl dan naar SEO en daar vind je ook de linkbuilding voor in Duitsland!