Op zoek naar een ICT programmeur of een ICT baan kan je contact opnemen met een detacheringsbureau. Je kunt een algemene detacheerder benaderen of kiezen voor een gespecialiseerd bureau. IT Programmeur is een detacheerder speciaal voor IT professionals begonnen in Nijmegen in 2016. Inmiddels heeft IT Programmeur ook een vestiging in Amsterdam en werkt deze detacheerder door heel Nederland.  IT Programmeur detacheert, zoals de naam aangeeft, vooral ICT programmeurs of IT developers.  Of je nu een junior, medior of senior IT developers bent of zoekt, je kunt door IT Programmeur worden gematcht.

Voordelen van ICT detachering

Misschien zoek je en paar tijdelijke extra ICT’ ers. Bijvoorbeeld in bijzondere situaties of bij specifieke ICT projecten. Of als je net gestart bent en nog geen eigen personeel hebt kunnen werven. In dat geval is detachering een praktische oplossing.  Het scheelt tijd, energie en het risico van een te groot en kostbaar eigen personeelsbestand.  Bovendien is het niet altijd eenvoudig om in korte tijd voldoende geschikt personeel te vinden voor ICT projecten of werkzaamheden. IT Programmeur heeft de ICT expertise, een goed zicht op vraag en aanbod, ontwikkelingen in de markt. En er is een netwerk van vraag en aanbod op ICT gebied.

Zoek en vind op de website

Je kunt als ICT’ er eenvoudig online zoeken naar vacatures op de website van IT Programmeur. Met een klik vind je een actueel vacatureoverzicht. Behalve voor senior, medior, junior en en overige programmeurs wordt er geadverteerd voor ICT recruiters.  Er kan gezocht worden op sleutelwoord, locatie/regio of categorie(en).