Ga je een palletwikkelmachine kopen dan is het aan te raden om dat via Vermeulen Ingenieursbureau B.V. te gaan doen. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment aan machines, waaruit je een keuze kan maken. Hier is heet namelijk mogelijk om diverse apparaten te bestellen om de geproduceerde producten zo snel mogelijk in te pakken. 

Ons bedrijf levert al jaren zakken met voer. Dit voer moet natuurlijk op een zo veilige manier worden verzonden naar de aankopers. Echter moet je er dan wel voor zorgen dat deze zakken tijdens het vervoer niet kunnen verschuiven en in het ergste geval om kunnen vallen. Daarom is het erg belangrijk dat tijdens het hele proces er op gelet moet worden, dat deze zakken goed verpakt en vervoert gaan worden. 

Een goede palletwikkelmachine kopen

Onze wensen zijn duidelijk gemaakt aan het Vermeulen Ingenieursbureau. Dat is tijdens een goed gesprek allemaal geregeld. Hier kregen wij dan ook verschillende machines te zien en meerdere mogelijkheden om ons proces zo snel en veilig mogelijk te laten verlopen. Dit bedrijf is echt een topper op dit gebied, want niet alleen een wikkelmachine hebben wij aangeschaft, ook een vul machine. Hierdoor is er weer een gedeelte van het inpak proces op onze werkvloer versneld en verbeterd. 

Onze nieuwe machines werden al zeer snel geleverd in geïnstalleerd. In het begin was het even wennen om hiermee om te gaan, maar inmiddels is het echt een geweldige manier om onze producten op een snelle en efficiënte manier in te pakken. Ook hebben wij van onze vervoerders geen klachten meer gehoord. Want alles wordt meteen op pallets gezet en met folie omwikkeld. 

Veel mogelijk bij dit Ingenieursbureau

Ons bedrijf heeft zeer veel vooruitgang geboekt, na de aanschaf van de nieuwe machines. Voorheen werden de producten  op een pallet gezet en deze handmatig ingepakt. Met een grote rol folie werden deze ingepakt. Werd dit niet goed en stevig gedaan, dan was er de kans dat zo een pallet vol meet goederen om viel. Wanneer dit op de werkvloer gebeurde was dat geen enkel probleem, maar wanneer dat tijdens het vervoeren gebeurde werd het een heel ander verhaal. 

Tegenwoordig zijn dit soort ongelukjes volledig uitgesloten. Want de wikkelmachines zorgen er wel voor dat alle producten zeer stevig en netjes worden ingepakt. Ons bedrijf is er zeker heel er tevreden over en vinden het zelfs jammer dat er niet eerder zo een machine is aangeschaft.  

Meer informatie aanvragen?

Wanneer je van plan bent om een bepaalde machine aan te schaffen voor jouw bedrijf, neem dan eerst contact op met Vermeulen Ingenieursbureau. Zij kunnen precies vertellen welke modellen of ander machines het beste in het bedrijf zullen passen. Bovendien kunnen zij helpen met het leren bedienen van deze machines.

Mocht je er nog niet uit zijn welke machine het beste aansluit aan de wensen van jouw bedrijf, neem dan telefonisch contact op. Ook is het mogelijk om via de mail de vraag te stellen. Zodra deze is verzonden zal er zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen. Een geweldige service van een zeer goed bedrijf.