Onlangs hebben wij een oude boerderij gekocht. Wij hebben deze boerderij gekocht van iemand die daar al heel lang woonde. We hebben toen de eerste jaren gewerkt aan het opknappen van deze woning. Er moest namelijk veel gebeuren. Toen we de woning redelijk hadden opgeknapt hebben we de tuin flink onder handen genomen. Nu is het zo dat er een tuin bij de boerderij aangrenst, maar er is ook nog een schuur achter. We weten niet wat dit voor bestemming heeft gehad maar er waren geruchten dat hier in het verleden veel auto’s hebben gestaan. We hebben de woning gekocht zonder bepaalde garanties. We hebben een bod gedaan op het huis zonder dat we hebben gekeken. We waren op de hoogte dat we weinig garanties kregen bij het huis en zijn hiermee akkoord gegaan. Toen we tot de ontdekking kwamen dat er in de schuur achter huis een oude sloopauto geparkeerd stond, waren we hier van geschrokken. Het betroffen niet hele mooie oldtimer maar een oude Opel Corsa, rijp voor de sloop. Omdat we een andere bestemming met de schuur hebben, en de Opel rijp voor de sloop was, wilden we deze sloopauto verkopen. We hebben toen op het internet gezocht naar een bedrijf dat een sloopauto kan verkopen of dat wij in ieder geval deze sloopauto konden verkopen. Via wat zoekwerk kwamen wij op de website sloopautoverkopen.com . Wij zijn toen verder gaan zoeken op de website voor de mogelijkheden die dit bedrijf heeft om een sloopauto te verkopen.

Een sloopauto verkopen met een paar simpele stappen

Op de website konden wij veel informatie vinden over een sloopauto verkopen. Wij vonden dit erg prettig aangezien wij nog nooit eerder een sloopauto gingen verkopen. We hebben toen op de website ontdekt dat er een paar simpele stappen zijn om een sloopauto te verkopen en hadden al snel een stappenplan paraat staan. We hebben toen op de website de stappen doorlopen voor het verkopen van onze sloopauto. We kwamen er achter dat het niet moeilijk was om een sloopauto verkopen. Het enige waar we moeite mee hadden met het verkopen van onze sloopauto, was dat we geen vervoer hadden. We kwamen er echter achter dat het voor dit bedrijf niet een groot probleem is om een sloopauto op te komen halen. Dit probleem was daarom ook zomaar opgelost. We hebben de aanvraag toen ingediend via de website en na een tijdje is er iemand langsgekomen die onze sloopauto opgehaald heeft. Wij konden op deze manier via deze website onze sloopauto verkopen zonder moeite en we hebben er ook nog wat geld voor gekregen. Dit geld hebben we weer geïnvesteerd in de nieuwe schuur.

Staat u ook op het punt om uw oude roestbak te verkopen?

Wanneer u ook een sloopauto heeft waar u van af wilt, kunt u het beste even:

  • Naar sloopautoverkopen.com
  • Op de website kijken hoe eenvoudig het is om een sloopauto te verkopen
  • Een order indienen voor het verkopen van uw sloopauto bij dit bedrijf

Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking en de service van dit bedrijf en hopen dat u ook goed geholpen zult zijn.