Vandaag een bijdrage met betrekking tot schoolstoelen, die voor zowel scholen als andersoortige ondernemingen interessant zijn. Met een goede houding zitten scholieren beter, hetgeen van belang is voor de ontwikkeling van hun houding, in letterlijke zin dan, aangezien ze nog in de groei zijn. Maar overdrachtelijk gezien gebeurt er ook wat anders met hun houding.

Een goede houding – in letterlijke en overdrachtelijke zin

Immers, zodra studenten op de juiste wijze gezeteld zijn, zal dit een stimulans betekenen voor hun concentratievermogen. Hun houding in de klas en met betrekking tot de lesstof wordt dus vele malen beter. Dat kun je dus ook breder doortrekken, want ook voor personeel biedt dit mogelijkheden. We willen allemaal optimaal presteren om daarmee de beste resultaten te genereren – en dan is het van wezenlijk belang dit op allerlei uiteenlopende wijzen te stimuleren.

Vandaar dat ik ook in mijn eigen bedrijf koos voor schoolstoelen – en ik heb verschillende soorten uitgekozen. Voor in de kantine koos ik onderstaande stoelen, die geen leuning bevatten en waarin je aangenaam, ergonomisch en rechtop zit. Zeker op een pauzemoment is het belangrijk dat mensen comfort ervaren en dat de stoel niet onlogisch of onnatuurlijk is met betrekking tot de activiteit die er plaatsvindt, namelijk een maaltijd te nuttigen. Onderstaande stoelen worden tevens dikwijls gebruikt in de klaslokalen.

ergo21

Onderstaande schoolstoelen echter, gaan vaker naar de docenten van de opleiding. Ze bevatten een leuning en zijn net iets verder ontwikkeld dan het eerste voorbeeld. Met een staffeloplage kun je hier ook weer genieten van een zeer voordelige prijs.

ergo23

Iets anders leuks aan de stoelen is bovendien dat ze gemakkelijk aaneen te schakelen zijn. Met gemak klik je ze aan elkaar en creëer je een rij van de stoelen. Dat is zeer handig als we een grote meeting hebben in het pand waarin de zaal als toehoorder dient en in onze aula wordt toegesproken.

ergo22