1 buro buffers credo900x416pxNormaliter hoor je mij niet klagen als collega’s aan het praten zijn, nu dat we in het nieuwe kantoorpand zitten is het geluid een stuk sterker geworden omdat er nog niet veel aan decoratie is gedaan. Nu dat ikzelf al merk dat ik niet goed de concentratie kan houden vanwege het kletsen, ben ik een manier gaan zoeken waarbij ik het kan verminderen. Zo kwam ik al snel uit bij akoestiek, daarbij kende ik het al wel maar nog niet in verdiept wat precies aan het geluid en de werkhouding zou veranderen. Gelukkig kan ik nu wel zeggen nadat het eerste gedeelte gemonteerd is dat het een stuk scheelt en mensen sneller het werk opleveren.

Ik had het interieur veel eerder moeten aanpassen!acoshape VS 02 bowler

Altijd jammer dat je er altijd te laat achter komt. We zitten hier immers al 4 maanden, gemerkt dat de werkhouding drastisch aangepast moest worden. Nu dat het gehele kantoorpand is aangepast waardeert het personeel goed dat het werk een stuk correcter wordt opgeleverd. Ze gaan ook weer met plezier naar het werk toe. Spijtig genoeg hoor je dat altijd achteraf en had je het graag eerder willen weten. Het personeel geniet weer van het werk en ik kan beter werk rapporteren, scheelt een hoop aan stress!project ixta noa h 03