Op zoek naar een spectaculaire act voor op jouw bedrijfsfeest? Alle acts boeken die jij maar wilt? Dan ben je bij Bekendeartiestboeken.nl aan het juiste adres! Wij hebben laatst een boeking gedaan via dit bedrijf en zijn erg tevreden met hoe dit is verlopen. Onze ervaringen delen we dan ook graag met je in deze blogpost.

Via bekendeartiestboeken.nl kun je bijna alle acts boeken

Alle acts boekenWat het thema van jouw feest ook is, de kans is groot dat er een act of artiest is te vinden die bij dit thema past. Zo waren wij op zoek naar de muzikale omlijsting van ons jaren 90 personeelsfeest. Binnen ons bedrijf werken er jonge en moderen mensen en we vonden dit thema om die reden goed passen. Het enige wat we moesten doen was het zoeken van een goede act die ons feest compleet zou maken. Bekendeartiestboeken.nl heeft ons uitstekend geholpen hiermee. Op deze website kun je makkelijk en snel alle acts boeken die je wilt. Het aanbod is groot waardoor je makkelijk en snel vind wat je zoekt. Voor ons jaren 90 feest was het niet meer dan logisch dat wij kozen voor de ’90’s Now’. Uiteraard moesten wij ook rekening houden met ons budget, maar de kosten voor een 4 uren durende show inclusief decor vonden wij niet duur. Zo waren we in totaal €2.750,- kwijt.

Een geweldig feestAlle acts boeken

Het feest vond plaats binnen in ons eigen bedrijf, we hebben een zaaltje waar iedereen makkelijk inpaste. Het bedrijfsfeest viel bij iedereen goed in de smaak. Er werd volop gedanst en genoten van de (foute) jaren 90 muzieknummers. Er kwamen 2 dj’s draaien die ervoor zorgden dat het dak eraf vloog, iedereen had het naar de zin. De muziek varieerde enorm, zo kwam er dance, rock, pop, hiphop raggae en R&B voorbij. Voor iedereen wat wils!