tekstbureau in Rotterdam

tekstbureau in RotterdamEr is een tekstbureau in Rotterdam waar ik en mijn medewerkers hele goede ervaringen mee hebben. Door hen hebben wij ons bedrijf echt naar een hoger niveau kunnen tillen. Tot voor kort hadden wij onze gehele website in het Nederlands geschreven. Er was ook geen mogelijkheid om dit te laten vertalen voor mensen die deze taal niet spraken. Ik heb altijd al het idee gehad dat wij hier iets aan moesten laten veranderen. Toch heb ik deze stap heel erg lang niet gezet, omdat het toch wel een investering is. Eerst heb ik er nog aan gedacht om alles zelf over te zetten naar het Engels. Hierin heb ik mijn gehele periode van de middelbare school les in gehad, maar daar ligt het niveau niet erg hoog. Ik durfde het uiteindelijk dan ook niet aan om het zelf te doen, want ik wilde liever niet dat ik fouten zou maken. Dat staat natuurlijk niet erg professioneel.

Mijn ervaring  met dit tekstbureau in Rotterdam

tekstbureau in Rotterdam

Om de reden dat ik een foutloze site wilde, ben ik op zoek gegaan naar een tekstbureau in Rotterdam. Hierbij kwam ik vrijwel direct uit bij Stentor. Daar stond veel informatie over wat zij allemaal te bieden hebben en ik kreeg daardoor direct een goed beeld van al hun diensten. Ik wilde graag weten wat alles zou gaan kosten, dus daarvoor heb ik een offerte aangevraagd. Dit kon ik gemakkelijk online doen, dus daar is ook niet veel tijd in gaan zitten. Uiteindelijk had ik binnen een paar dagen antwoord daarop en toen heb ik vrijwel direct besloten om hen deze opdracht te geven. Ik had er gewoon een onwijs goed gevoel bij en veel vertrouwen in. Achteraf bleek dit ook volledig terecht, want zij hebben mij erg goed werk geleverd. Ik kan deze onderneming echt aan iedereen aanraden!