logoGoedemiddag en welkom op mijn zakelijke blogpagina. Ik zie dat ik de laatste tijd steeds meer lezers op mijn pagina krijg. Dit is natuurlijk goed nieuwe, een van de redenen waarom ik dit blog schrijf is om jullie van een goed advies te voorzien. Zo heb ik vandaag ook weer een interessant artikel, het gaat namelijk over Canon inktpatronen. Elk bedrijf moet regelmatig printen, of dit nou facturen zijn of gewoon documenten die men in een vergadering gebruikt. Voor diegene die op zoek zijn naar een nieuwe leverancier wat betreft inktpatronen of niet tevreden is met de huidige, daar ga ik jullie mee helpen. Zijn jullie al bekend met inktdruppel.nl? Het bedrijf waar ik werk maakt al jaren gebruik van hun producten en diensten. Inktdruppel heeft een brede sortering aan Canon inktpatronen, natuurlijk hebben zij ook nog andere merken, maar ik dit blog beperkt ik mij tot dit merk. Je kunt hier niet allen losse cartridges bestellen zoals in zwart, blauw, rood en geel. Je kunt ook aantrekkelijke voordeel sets kopen. Hier maken wij dus gebruik van, en wanneer je slim bent jij vanaf nu ook.Deze combipakketten zijn wel slechts verkrijgbaar in eigen merk. Gelukkig maakt dit voor de kwaliteit niks uit.

canon-pgi-525pbk-inktdruppel.nl

Snelle levering

canon-cli-526m-inktdruppel.nlHet maakt niet uit wat je bij Inktdruppel besteld, de maximale levertijd van de inktpatronen bedraagt altijd twee werkdagen. Dit omdat alles vanuit de eigen voorraad geleverd wordt en zo hoef je dus nooit zonder inkt te zitten. Ik kan dan ook niet meer dan dit bedrijf aan jullie aanraden. Wij zelf bestellen hier al jaren Canon inktpatronen en hebben nog geen probleem mee gehad, alles verloopt steeds vlekkeloos. Heb jij nog vragen over dit artikel? Dan kun je zoals altijd onderaan deze pagina reageren.