Fleetservice-ASHHeeft u een bedrijfsvoertuig en denkt u erover na om deze een professionele inrichting te laten geven? Ash Carrosserie is een bedrijf die zich volledig richt op de inrichting van bedrijfsvoertuigen. Wij zijn daarom erg ervaren op dit gebied. Onze inrichtingen zorgen ervoor dat u en uw goederen goed beschermd worden zodat u en lading niet beschadigd raakt.

De inrichting die ASH Carrosserie levert heeft een professionele look en is tegelijkertijd ook nog eens praktisch en effectief. Omdat de ruimte zo goed benut wordt, heeft u een goed overzicht van uw laadruim en is deze ook nog makkelijker schoon te houden.fleetservice

Alle voertuigen die ASH Carrosserie inricht zijn altijd op maat gemaakte projecten. Deze is dus speciaal gemaakt voor uw bedrijfsvoertuig. Ook zijn de materialen die wij gebruiken voor de inrichting van hoge kwaliteit. Deze zijn door alle veiligheid tests heen gekomen en zijn dus robuust en betrouwbaar.

Het maatwerk dat wij leveren zorgt voor een verhoogde veiligheid in uw voertuig. Toch is het nog steeds van belang uw lading goed vast te binden zodat deze niet verschuift. Samen met onze inrichting en het vastbinden van de goederen, zal zorgen voor optimale bescherming.

Als u overtuigd bent en uw voertuig door ons wil laten inrichten?
Neem dan snel contact met ons op!bedrijfswageninrichting