Als je ontslagen bent of op zoek moet naar een nieuwe werkgever dan is dat natuurlijk nooit eenvoudig. Soms werken al jaren bij dezelfde organisatie en dan is het lastig om op zoek te gaan naar iets nieuws. Toch is het belangrijk om niet te lang stil te blijven zitten en snel weer op zoek te gaan naar een nieuwe baan. In een vergelijkbare functie, of met enig omscholing, in een heel ander bedrijf. Het gaat erom dat je snel weer goed op je plek zit bij een bedrijf dat je ook toekomst kan bieden.

Begeleiding bij uw ontslag

Zoals al even kort genoemd hebben, is het natuurlijk nooit leuk als je ontslagen wordt. Het kan voorkomen dat je dan niet eens zoveel zin meer hebt om ergens te gaan werken of dat je toch even een tijdje pauze nodig hebt. Dat is natuurlijk begrijpelijk, als je toch weer zover bent, en op zoek wilt naar een nieuwe functie dan zijn er gelukkig mensen die je daarbij kunnen helpen. Met een beetje advies en begeleiding ben je zo weer op weg naar een nieuwe, misschien veel leukere, baan.

 

Te Bereiken, Op Zoek, Carrière, Job, Zon, Sprong, Zoek

Outplacement oplossing op maat

Bij outplacement wordt er samen met de huidige werkgever gezocht naar een oplossing om bij een andere afdeling of een ander bedrijf aan de slag te gaan in een vergelijkbare functie. Het kan ook zijn dat de werkgever je toch wil houden maar in een andere functie wil plaatsen. Omdat het outplacementtraject vrij complex kan zijn, kunnen we u en de werkgever hier begeleiding bij bieden.

 

De Mens, De Hand, Bedrijf, Papier, Oplossingen, Doolhof

Advies voor uw loopbaan

Om uw carrière een goed vervolg te geven is het belangrijk om advies in te winnen, daarmee kan je eenvoudige de goede keuzes maken waarmee u een fijne loopbaan tegemoet gaat. We gaan daarom in gesprek met u om er achter te komen wat je belangrijkste drijfveren zijn en waar je het liefst aan de slag zou willen, daarbij kijken we ook gelijk naar uw competenties en manieren om dit verder te ontwikkelen zodat je je eigen loopbaan een goed vervolg kunt geven.