DR drukkerij-logoMij is de opdracht gegeven om een goede folder te ontwerpen om dit te verspreiden in een regio. Iets waar ik niet of nauwelijks verstand van heb moest ik deze keer zelf regelen. Normaal gesproken probeer ik het zelf te maken, deze keer had ik al gehoord over drukker Apeldoorn. Hun kunnen dit gemakkelijk realiseren voor het bedrijf. Snelle, goede maar bovenal betrouwbare service is iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vindt. Ik zit er namelijk niet op te wachten dat mij gegevens verspreid wordt in wat ik als privé beschouw. Hun hebben mij netjes verzekerd dat dit absoluut niet gebeuren zal. Bij onze eerste afspraak heb ik het een en ander overhandigd in wat hun misschien gebruiken kan. 

Goede zorg.DSC01131

Het moment wanneer ik weer bij hun naar buiten liep merkte ik goed dat hun service ook echt goed is. Denken graag mee om een folder zo goed mogelijk te maken zodat het aanspreekt bij de ontvanger. Ik heb ervoor gekozen om in e tussentijd nog een keer langs te gaan om de vorderingen te bekijken. Iets wat ik persoonlijk prettig vind om het toch in de gaten te houden, bij drukker Apeldoorn hoeft dat eigenlijk niet. Dankzij hun is het mogelijk om vrij snel alles goed te krijgen en zo een geschikte folder te verspreiden!periodieken2-recht_800x535