Tarieven incassobureau

Tarieven incassobureauHelaas komt het als ondernemer zijnde zo nu en dan wel eens voor dat een klant niet wil betalen. Natuurlijk is dat hartstikke vervelend. Ik vind het altijd moeilijk om geld te verhalen bij klanten. Natuurlijk moet het wel want klanten moeten gewoon betalen voor onze diensten. Ik had een klant die vele pakketten bij ons had afgenomen. Ik heb een eigen marketing bedrijf vandaar de term pakketten. Alle werkzaamheden waren verricht en toen ik de facturen opstuurden werd er gewoon niet betaald. Ik vond dit natuurlijk erg vervelend omdat het werk wel was verricht. Het ging om veel geld en dat geld moest er dan ook gaan komen. Zodoende kwam ik via het internet terecht bij Tarieven incassobureau. Deze Tarieven incassobureau waren van het bureau Bill incasso. De tarieven waren zeer laag en voordelig in vergelijking met andere aanbieders. Aangezien de prijzen zo voordelig waren besloot ik Bill incasso in te huren om het geld te gaan verhalen bij de klant!Top hulp

 Eindelijk een groots succes!

Dezelfde dag is Bill incasso hard gaan werken aan deze opdracht. Al een paar dagen later krijgen zij bericht van de klant. De klant vond het niet leuk en nog steeds wilde hij niet betalen. Zodoende nam Bill incasso telefonisch contact op met deze klant. Gelukkig werkte dat wel en een week later werd het geld eindelijk overgemaakt!Top hulp