legnest 2Al lange tijd wilde ik heel graag op vakantie met een tent of een camper. Maar voor kamperen moet je de nodige artikelen meenemen, waaronder een grote tent, eten, drinken en dergelijke. Natuurlijk is het dan ook belangrijk om voorzien te zijn in een e achter b rijbewijs. Maar waar kon ik een aanhangerrijbewijs behalen? Met deze intentie nam ik een kijkje op het internet. Zoals gewoonlijk kwam ik via het internet al vrij snel terecht op de websites van een aantal interessante aanbieders. Ik nam dan ook het besluit om deze aanbieders met elkaar te gaan vergelijken. Deze vergelijkingen ging ik voeren aan de hand van service en prijzen.

 

Heel goedkoop
pal3

Niet alleen is Osseforth alleen de goedkoopste, maar volgens de recensies levert de rijschool ook een geweldige service. Zo ben ik uiteindelijk tot het besluit gekomen om in zee te gaan met Osseforth. Gelukkig is deze keuze een succes gebleken, want nu een kleine maand later kan ik jullie dan ook met trots vertellen dat ik geslaagd ben voor mijn e achter b rijbewijs!!

 

Voor de zoekende mensen

Wanneer je je rijbewijs wilt halen doe dit dan bij Osseforth. Niet zijn de best geprijsde rijschool, maar ook de service van de instructeurs is geweldig. Wat mij betreft is dit dus zeker een aanrader en ik spreek dan uit eigen ervaring. Bij interesse raad ik het je zeker aan om de website goed te bekijken!