osseforth logo

heftruckEen goede vriend van mij is werkzaam bij TNT. Hier werken veel mensen. Helaas heb ik een aantal maanden zonder werk gezeten, dus wilde ik graag weer aan de gang. Die goede vriend van mij zit op de heftruck en kan daarmee ploegendiensten draaien. Hierdoor krijg je bonussen die lekker aanslaan. Ik wilde daarom graag een heftruck cursus volgen. In de omgeving zijn veel bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Een van die bedrijven heet Osseforth. Het is de beste rij opleider van 2014. Zo verzorgen ze veel opleidingen, waaronder de heftruck. Ik heb me vervolgens ingeschreven voor een heftruck cursus en na één week kon ik al aan de gang. 

De instructeursopleider 2014

Tijdens het lessen verliep alles uitstekend. Ik kon goed overweg met de instructeur. Zo stond hij in voor een grapje, maar bleef hij serieus waar nodig. Dit maakte het lessen erg leuk! Tijdens het lessen komt die met goede tips, zodat je geen fouten maakt bij het examen. Dat heeft mij echt geholpen, want het examen ging uitstekend. Ik maakte geen fouten en kreeg direct het welverdiende papiertje in handen. Nu ben ik werkzaam bij TNT en ga ik iedere dag met plezier naar het werk. De ploegendiensten zorgen voor variatie en de centjes zijn natuurlijk ook erg leuk!

Het is echt een aanrader om je opleiding bij Osseforth te volgen. Het bedrijf heeft veel ervaring en is ook super voordelig. Je kan gemakkelijk les nemen telefonisch contact op te nemen of te mailen.