check-7Is het verstandig om echte Nederlandse Facebook likes te kopen of kan ik beter mijn geld uitgeven aan Facebook adverteren? Dit is de hamvraag voor veel mensen die op zoek zijn naar een manier om hun Facebook pagina te voorzien van meer likes.

Nu zijn er online veel aanbieders te vinden van Facebook likes, maar in de meeste gevallen gaat het om likes vanaf nep-profielen. Dat is dus echt iets waar je vandaan wilt blijven, want dit kan namelijk je Facebook pagina meer kwaad doen dan goed.

Waar moeten echte Nederlandse Facebook likes aan voldoen?

Veel aanbieders bieden “echte” Nederlandse Facebook likes aan, maar vaak is dit niet waar. Deze likes moeten aan de volgende kenmerken voldoen:

  • 100% Nederlands
  • Profielen van echte Nederlandse Facebook gebruikers
  • Deze gebruikers van 18+
  • Een mix van mannen en vrouwen
  • Geen nep-profielen of geautomatiseerde software

Deze likes gebruik je vooral om je bestaande fanbase te vergroten en daarnaast ook je bereik van je Facebook pagina te vergroten. Met een paar honderd likes zul je een stuk betrouwbaarder overkomen en zullen andere mensen sneller je Facebook pagina liken. Zo hoef je daarnaast ook geen duizenden euro’s uit te geven aan Facebook adverteren.

Hoe weet ik waar ik echte Nederlandse Facebook likes moet kopen?

Doordat Facebook de afgelopen jaren zo populair is geworden, zijn de aanbieders van Facebook likes ook als paddenstoelen uit de grond gekomen. Hierdoor zijn er een tal betrouwbare en een tal niet betrouwbare aanbieders op de markt.

Een betrouwbare aanbieder die u zeker kunt vertrouwen is Like4you. Zij zijn namelijk sinds jaar en dag de beste aanbieder van echte Nederlandse Facebook likes. Deze likes komen van echt Nederlandse profielen waar echte Nederlandse mensen achter zitten. Dit zijn daarnaast ook actieve accounts en geen nep-profielen.

Helaas zijn er veel mensen die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten en daarna op de blaren moeten zitten. Wanneer een Facebook pagina veel likes van nep-profielen ontvangt, zullen de likes door Facebook verwijderd worden en in sommige gevallen kan de pagina ook verwijderd worden door Facebook.

Dat is natuurlijk iets wat je altijd wilt voorkomen. Het zou zonde zijn dat je door het kiezen van de verkeerde aanbieder, je Facebook pagina zou verliezen waar je zoveel tijd en energie in hebt gestoken.

Dus waar wacht je nog op? De likes van Like4you kun je echt vertrouwen, want zij hebben door de jaren heen honderden mensen al geholpen. Wacht daarom niet langer en bezoek vandaag nog de webwinkel van Like4you.