drukkerij dordrecht

Sinds kort hebben mijn broer en ik samen een eigen restaurant geopend. Aan het begin van de opening is het belangrijk om zo snel als mogelijk vaste klanten aan te trekken. Na het laten bezorgen van huis aan huis bladen, na het ophangen van spandoeken en het adverteren op het internet zijn wij samen verder gaan brainstormen. Zodoende zijn wij gezamenlijk een kijkje gaan nemen op het internet. Met de intentie een andere leuke vorm van promotie te vinden. In een mum van tijd kwamen wij dan ook terecht bij drukkerij Dordrecht. Bij drukkerij Dordrecht hadden wij de mogelijkheid om een aantal posters te laten maken. Deze posters konden wij dan laten uitdelen in verscheidene dorpen en centra’s. Na het zien van deze mogelijkheid zijn mijn broer en ik een leuk ontwerp gaan bedenken. Na het bedenken van een geweldig ontwerp hebben wij deze opgestuurd naar de textieldrukkerij!

Kwaliteit

Nieuwe klanten!

Nog geen drie dagen na bestelling werden de posters al bij mij thuis afgeleverd. Dezelfde dag hebben wij enkele personeelsleden deze posters laten uitdelen. Dezelfde avond merkte wij al een verschil in opkomst, en ook vertelde een aantal nieuwe klanten dat zij via de posters bij ons waren terecht gekomen. Ik kan u dan ook met trots vertellen dat de textieldrukkerij top kwaliteit heeft geleverd. De posters trekken nieuwe klanten aan en dat vinden wij geweldig!

Bent u opzoek naar een leuke vorm van promotie? Deel dan ook posters uit en laat deze bedrukken door het bovenstaande aangegeven website!

drukkerij dordrecht