Wanneer je voor je eigen bedrijf een goed administratiekantoor Sassenheim zoekt, dan moet je echt eens naar Teylingen gaan. Dit bedrijf is sinds 2012  opgericht voor Bianca van Dam. Haar werkervaring deed zij bij andere accountantsbedrijven op en hier kwam zij al op het idee om voor zichzelf te gaan beginnen.  De tarieven die zij voor haar werkzaamheden zijn zeer klantvriendelijk en hierdoor groeit haar bedrijf goed. Natuurlijk is het ook afhankelijk van haar professionele instelling, maar ik kan zeggen dat die behoorlijk positief is. Zij heeft mij en mijn bedrijf heel snel uit de brand geholpen toen bleek dat mijn boekhouding alles behalve goed bijgehouden was.  administratiekantoor Sassenheim

Zeer vriendelijk geholpen

Doordat ik een eigen bedrijf heb en vaak met andere zaken dan mijn boekhouding bezig was, bleven de rekeningen opstapelen. Helaas zag ik op een gegeven moment geen uitweg meer en heb hiervoor professionele hulp ingeschakeld. Deze hulp kwam van het administratiekantoor nabij Sassenheim en tot op heden was dit een goede stap van mij. Tegenwoordig heb ik mijn hele boekhouding uit handen gegeven aan dit bedrijf. Voor hun een uitdaging, voor mij een enorme last die va mijn schouders af is. Mocht je ook interesse hebben in de werkzaamheden van dit kantoor, dan moet je eens op hun site kijken.