netwerkborrelElk jaar in maart heb ik op mijn werk een personeelsfeest. Dit wordt normaal binnen het eigen pand gevierd. Alleen om de vijf jaar wordt het groots aangepakt en in een unieke feestzaal gevierd. Dit jaar was het weer raak. Het feest was in hartje Amsterdam. Voor vele was dit niet om de hoek dus er moesten een aantal mensen overnachten in Amsterdam. Na het feest werden degene die niet naar huis gingen keurig afgezet bij een hotel. Alles was dus goed geregeld en was dan ook benieuwd hoe dit allemaal georganiseerd was. Ik vroeg die maandag erna dan ook aan de organisatie hoe zij dit allemaal voor elkaar hadden gekregen.

Eenvoudig en binnen 2 stappen geregeld

logo_topZo werd mij verteld dat de organisatie al jarenlang gebruik maakt van de firma IetsDoenOfferte. Ik had hier zelf nog nooit van gehoord en was dus wel benieuwd. Het concept werkt simpel. Je selecteert eerst het thema, in dit geval dus bedrijfsfeest. Vervolgens omschrijf je wat je zoekt en je eventuele eisen. De organisatie had hier dus unieke feestzaal in Amsterdam met overnachting ingevoerd. Vervolgens reageren bedrijven die voldoen aan de eisen en bieden een offerte aan. Ze nemen direct contact met jou op. In dit geval werkt ietsdoenofferte.nl als een soort netwerk dus jullie koppelt. Eenvoudig en uniek concept dus. De organisatie vertelde dat ze alles snel geregeld hadden. Ook voor particulieren feesten kun je hier terecht. Dus als ik over een paar jaar 12,5 jaar getrouwd ben, moet ik mij eens meer verdiepen in hun diensten zodat ik ook een unieke party in een speciale feestzaal kan vieren.

feestzaal-trouwlocatie