Wat ben ik blij dat ik nu dan eindelijk een goedkope boekhouder heb gevonden. Voorheen betaalde ik mij eigen scheel aan de rekeningen die bepaalde accountants vroegen om mijn administratie bij te houden. Omdat ik de eigenaar ben van een kleine startende onderneming moet je op alles letten. Waar ik iets voor minder geld kan krijgen, dan ga ik liever daarheen dan dat ik diep in mijn buidel moet tasten. Voor mij was de maat vol toen ik een keer op kantoor kwam en daar een mooie blauwe enveloppe op mij lag te wachten. 

 

goedkope boekhouder

Geen zorgen meer over de administratie

De vorige accountant die ik had ingeschakeld had een klein foutje gemaakt, waardoor ik een flinke aanslag kreeg om bij te betalen. Toen ik met dit verhaal bij AKB Administraties aanklopte en mijn administratie door een goedkope boekhouder werd nagekeken werd al snel duidelijk dat ik flink bedrogen was. Niet alleen klopte er niets van mijn administratie, maar ik miste ook een groot geldbedrag. 

Nu ik de hulp van AKB heb ingeschakeld is alles weer tot de puntjes kloppend en hoef ik mij geen zorgen meer te maken. Dit bedrijf heeft jarenlang ervaring en zijn continu op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo weet ik zeker dat ik geen geldbedrag misloop en dat er niets over het hoofd wordt gezien.