Een geschikte factoring zien te vinden voor jouw debiteuren? Dan raad ik je aan om eens te kijken bij Finqle. Zij beschikken namelijk over duidelijke taal en een perfecte werkwijze om de factuur alsnog betaald te zien. Het prettige hiervan is toch echt het feit dat jij hier praktisch niks voor hoef te doen! Benieuwd geworden? Ook ik was erg nieuwsgierig geworden nadat ik dit toen die tijd had gelezen. Doordat ik uiteindelijk op het internet ben gaan zoeken naar tips kwam ik bij dit bedrijf terecht.

download (6)

Snel geholpen

Aangezien ik niet zomaar mijn facturen elders wil onderbrengen heb ik ervoor gekozen om eerst telefonisch contact  te zoeken. Een zeer vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn heeft mij zeer goed geholpen. Mijn vragen werden direct beantwoord en aan het einde van dit gesprek had ik de keuze om door te gaan of stoppen. Ik heb ervoor gekozen om door te gaan aangezien ik graag wil dat mijn debiteuren de factuur betalen. Het factuur moest ik indienen bij Finqle factoring en vervolgens zouden zij ervoor zorgen dat dit factuur binnen 24 uur wordt uitbetaald aan mij. Je leest het goed, de factuur welke de klant niet wilt betalen wordt alsnog binnen een paar uur aan mij uitbetaald. Hoe dat zij dit doen weet ik niet maar sindsdien blijf ik maar al te graag klant!

download (5)