In het dagelijks leven ben ik veel bezig met zaken doen. Ik werk zelf bij een erg leuk bedrijf en de opdrachten die ik krijg zijn super! Ik heb erg leuke collega’s en ik kan het goed met mijn baas vinden. Pas geleden had ik een erg goed idee en ik denk dat mijn baas daar erg dankbaar voor is. Ik kwam namelijk met het idee om glasfolie te kopen voor op het grote raam van het kantoor. Hier hadden wij namelijk helemaal niks op staan en ik wist zeker dat we hierdoor klanten mis zouden lopen. Ik heb dit toen aan mijn baas verteld en hij vond dit een zeer goed idee. Ik wist ook nog wel een website die glasfolie aanbiedt, namelijk WindowDeco. Deze website biedt erg veel verschillende soorten folie aan. 

Een erg goed idee

Inmiddels hebben we de glasfolie al op kantoor. De naam en het logo van het bedrijf staan op de folie en we hebben het op het grote raam geplakt. Het kantoor zit midden in de stad dus er lopen dagelijks veel mensen langs. Ons raam valt op een positieve manier op en daardoor is er een kans dat mensen ons gaan bellen voor een afspraak. Ik ben erg blij dat ik mijn baas op deze manier heb kunnen helpen. Lijkt jou dit ook wel wat? kijk dan snel op de website voor meer informatie!