wezenlijkveranderen-logoHet bedrijf Wezenlijk veranderen is al vele jaren gespecialiseerd in het geven van leerzame trainingen die de ogen openen en het coachen van ondernemers die verder willen met hun bedrijf en hun persoonlijke ontwikkelingen. Onder de vele trainingen van Wezenlijk veranderen, valt onder andere de VIP dag 3.0. Meer over deze bijzondere training, lees je in dit artikel.

Wat houdt de VIP dag 3.0 in?

De VIP dag 3.0 is en vrij intensieve dag die geheel in het teken staat van jou als ondernemer en de onderneming die je runt. Het achterliggende doel van de VIP dag 3.0 is dat je na deze dag weer een nieuwe koers hebt gevonden, die bij jou en jouw manier van ondernemen past. Zo wordt deze dag helemaal op jouw wensen en behoeften afgestemd en is er geen vast programma die je moet volgen, zodat je zo veel mogelijk uit de VIP dag 3.0 kunt halen en aan het eind van de dag je persoonlijke doelen hebt gehaald.

visual2
Voor wie is de VIP dag 3.0?

De VIP dag 3.0 is voornamelijk geschikt voor ondernemers die nieuwe plannen hebben en deze graag concreet willen maken. Daarnaast is de VIP dag 3.0 geschikt voor ondernemers die behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding, die willen investeren in hun ontwikkeling als persoon en als ondernemer en die een droom voor ogen hebben en deze graag waar willen maken. Herken jij jezelf in deze beschrijving, dan is de VIP dag 3.0 iets voor jou.