Heb je nog nooit van handwikkelfolie gehoord? Je bent echt niet de enige. Het is dan ook geen woord wat je leert op school. Tegenwoordig heb je geen dikke encyclopedieën nodig om te ontdekken wat het is. Het internet heeft namelijk antwoord op elke vraag. Ook op de vraag wat handwikkelfolie is. Wat zouden we moeten zonder het internet? In dit artikel lees je dus wat het is, wat je ermee kunt en waar je het beste handwikkelfolie kunt kopen. Lees dus snel verder, zodat je vandaag weer een beetje wijzer bent.

Dit is handwikkelfolie

Handwikkelfolie is gemaakt van LPDE en heeft een buitenkant dat glad is. LPDE is de afkorting voor Low Density Polyetheen. Het is folie dat gemaakt is onder hoge druk. Daaruit ontstaat zacht kunststof dat tegelijkertijd heel sterk, taai en soepel is. Dit zijn handige eigenschappen voor folie dat rek moet hebben. Je kunt de folie handmatig aan je producten aanbrengen, of je gebruikt een handige dispenser om het te doen. Je kunt de folie in verschillende diktes verkrijgen, namelijk:

  • 15 micron
  • 17 micron
  • 20 micron
  • 23 micron
  • 35 micron

Maar welke dikte heb je nu nodig? Gebruik folie van 15 micron voor lichte ladingen, denk aan ladingen tot 250 kilo. De folie van 17 micron gebruik je voor ladingen die maximaal 400 kilo wegen. Dan de folie van 20 micron. Deze folie gebruik je als de lading onregelmatige vormen heeft en maximaal 650 kilo zwaar is. De folie van 23 micron is te gebruiken voor ladingen met onregelmatige vormen tot 1000 kilo. Als laatste, maar zeker niet de minste, is de folie van 35 micron. Deze folie gebruik je voor zeer zware ladingen die je moet beschermen tegen krassen. Je wilt als bedrijf natuurlijk voorzien van van het beste handwikkelfolie. Enkel en alleen op deze manier zorg jij ervoor dat jouw lading veilig kan worden getransporteerd. Naast dat deze folie al jouw lading beschermd is het ook nog eens enorm eenvoudig aan te brengen. Door de rekbare eigenschap heb jij binnen de kortste keren jouw lading voorzien van een sterke, stevige en rekbare laag. Eenmaal op bestemming is de folie ook eenvoudig weer te verwijderen, dat wil toch iedereen?

Handwikkelfolie kopen

Heb je een grote lading en wil je deze veilig en stabiel vervoeren? Dan is handwikkelfolie een must om te hebben. Maar waar moet je zijn voor de beste folie? Bij viv.nl! Op deze website vind je de verschillende diktes handwikkelfolie. Maar ook als je ander folie zoekt, ben je hier op het juiste adres. Je kunt zelfs contact met het bedrijf opnemen als je specifiek zoekt naar folie van een ander formaat en dikte. viv heeft ervaring op het gebied van folie en kan je dus van alles leveren. Ook op maat of bedrukte folie. Superhandig! Daarnaast is het ook nog eens voordelig ook. Het bedrijf koopt namelijk groot in, waardoor ze ontzettend scherpe prijzen kunnen hanteren. Daarnaast hebben ze ook altijd folie op voorraad. Ga dus snel naar de website. Hier stel jij eventuele vragen of plaats je direct jouw eerste bestelling. Wacht niet langer, maar pak die laptop en surf naar: viv.nl”>www.viv.nl. 

Lees meer…