Harnas

Omdat bij ons in het bedrijf nog wel eens op hoogte wordt gewerkt, moest ik op zoek naar een harnas, ook wel veiligheidsgordel genaamd. In mijn zoektocht kwam ik er achter dat er verschillende soorten harnassen bestaan. Zo kun je kiezen voor een full body harnas, wat echt bedoelt is als valbeveiliging of voor een zit harnas, dat gebruikt wordt voor werkpositionering op hoogte.

Harnas van het merk Lanex

Harnas Voor ons bedrijf moest ik beide hebben. En ook hierbinnen zijn weer veel verschillende varianten, afhankelijk van het gewicht wat er aan komt te hangen en in welke situatie het gebruikt gaat worden. In mijn zoektocht naar veiligheidsgordels kwam ik uiteindelijk uit bij VDSteenXXL. Dit bedrijf is importeur van het Tsjechische merk Lanex en heeft zowel een winkel in Valkenswaard als een uitgebreide webshop. Niet alleen met veiligheidsgordels maar ook met talloze andere veiligheidsproducten zoals valbeveiliging maar ook bouwhelmen, werkkleding, veiligheidsschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen.

Persoonlijke advies via de chatfunctie

HarnasOmdat ik wat onzeker was over welk harnas aan te schaffen heb ik contact met hen gezocht voor advies. Je hebt verschillende mogelijkheden om een medewerker te spreken. Zo kun telefonisch contact opnemen, een mailtje sturen of gebruik maken van de chatfunctie op de website. Ik heb zelf gebruik gemaakt van de chatfunctie. Ideaal omdat je dan echt direct contact hebt en je niet op antwoord hoeft te wachten. Ik was in elk geval erg tevreden over het gegeven advies. We hebben de veiligheidsgordels nu ruim een jaar in gebruik en ze bevallen prima. Gemakkelijk in gebruik, eenvoudig in te stellen en comfortabel. En natuurlijk ook erg veilig. Ze zijn inmiddels ook gekeurd. Dat is verplicht. Gelukkig kan dit ook bij VDSteenXXL dus ik heb al het werkmateriaal door hen laten keuren. Wij zijn dus erg tevreden over de geleverde producten en service bij VDSteenXXL.