Het inschakelen van een incassobureau no cure no pay is in de meeste gevallen helaas noodzakelijk. Wanneer betalingen uitblijven dient er toch actie te worden ondernomen om het factuur te laten betalen. Echter is het in de meeste gevallen op te lossen door een regeling te treffen met de wanbetaler. Reken jezelf niet rijk, de meeste mensen happen absoluut niet toe wanneer de mogelijkheid bestaat om in termijnen te betalen. Meestal gaat het een paar keer goed en daarna dwaalt het weer af…

1312052312_Preincasso-Banner2

Helaas heb ik dat probleem momenteel ook! Ik heb een openstaande factuur van een wanbetaler welke ik graag betaald zie. Doordat ik er niet op zat te wachten dat hier een lange tijd overheen gaat ben ik op het internet gaan zoeken naar een incassobureau no cure no pay. Ik had gehoopt dat door middel van een no cure no pay basis de kosten voor mezelf aan de lage kant  blijft. 

Snel geholpen!0502032145_154_vordering indienen

Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen bij Bill incassobureau. Dit bedrijf werkt ook op basis van no cure no pay basis wat als het ware inhoudt dat als ik geen betaling binnen krijgt dan hun ook niet. Klinkt erg vreemd maar dit vond ik perfect! Door een account bij hun aan te maken kan je gemakkelijk het openstaande bedrag naar hun sturen welke vervolgens diezelfde dag nog wordt opgepakt!