Naast mijn normale baan vind ik het leuk om kleinere dingen te doen. Ik heb veel hobby’s en die wil ik zo graag mogelijk delen, maar dit doe ik dan op een standaard WordPress website. Totdat ik begon met een webshop, deze moest er goed uitzien en goede reclame hebben om meer mensen te lokken. Zo had ik al een groot web met mensen die ik kende, maar toch was de beste die dit voor mij kon doen Hans, een vriendelijke man van Webdesign Tilburg. Hans heeft me met zijn bedrijf Webdesign Tilburg heel erg geholpen met het opzetten van een, nu, groot bedrijf.

design3

Snel en effectief

Hans is hier goed in, en met goed bedoel ik dan een expert. Hij weet binnen tien minuutjes een hele site op te zetten, dan is het voor de meeste onder ons al een hele uitgebreiden site, maar voor hem is het maar gewoontjes. Al binnen een middag kon eigenlijk de site al online, niet bij elke site is dit het geval hoor, vaak moeten er veel meer dingen gebeuren, maar omdat ik het deels zelf kon was de website al meer opgeschoten dan alleen een domeinnaam. Hans is snel en effectief, hij werkt supersnel en behendig, hij weet wat hij moet doen, maar tegelijkertijd is het ook effectief, wat perfect is!

Ik ben echt superblij met mijn website en de klanten stromen maar binnen, niemand is beter in het design ontwerpen dan Hans en daarom raad ik ook iedereen aan om hem te contacteren!

design1