Jesteigertje.nl

Bij Jesteigertje.nl heb ik eindelijk de rolsteiger gevonden waar ik al die tijd naar opzoek was! Goede kwaliteit en bovendien zijn de kosten die dit bedrijf hanteert erg aantrekkelijk. Als eigenaar van een bouwbedrijf wil je het beste hebben voor je personeel. Het materiaal moet werken zoals het hoort te werken en dat verwacht ik ook van het personeel natuurlijk. Zo zoek ik geregeld naar nieuw materiaal om het personeel veilig het werk te laten doen.

Jesteigertje.nl

Afgelopen week kwam een collega naar mij toe met het bericht dat zijn ladder niet echt vertrouwd meer aanvoelt. Hij zei dat het wel leek alsof de ladder erg wankel op de pootjes staat. Dit liet ik mij niet nog een keer vertellen waardoor ik direct had gezegd dat hij er geen gebruik meer van mocht maken. In de tussentijd was ik al op het internet gaan zoeken naar een nieuwe ladder. Vrijwel meteen ben ik terecht gekomen op de website van Jesteigertje.nl.

Snelle service vind je bij Jesteigertje.nl

Aangezien ik nog een paar vragen had, heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker aan de andere kant van de lijn had mij zeer goed te woord gestaan. Al mijn vragen werden meteen beantwoord en dat voelde voor mij erg goed. De bestelling heb ik hierdoor kunnen plaatsen en dat werd in een mum van tijd bezorgd op locatie. Nadat wij de ladder intensief hebben bekeken merkte ik enorm goed dat de kwaliteit een stuk beter is dan dat ik had verwacht.