De facturatie van een bedrijf is een zaak die netjes bijgehouden dient te worden. Als je producten verkoopt is het natuurlijk wel zaak dat daar ook op tijd voor betaald wordt anders kan je bedrijf niet blijven bestaan.

Facturen maken met Yoursminc

Een manier om de facturen snel en netjes de deur uit te doen is gebruik maken van een geautomatiseerd systeem. Als je kiest voor Yoursminc krijg je een compleet systeem dat geschikt is voor de boekhouding, het maken van facturen en een CRM systeem. Ook het  facturatieprogramma is geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Facturen in je eigen stijl

Het maken van facturen doe je eenvoudig met het systeem. Je kunt deze eruit laten zien zoals jij wilt zodat ze ook echt bij jouw bedrijf passen. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld het logo en de huisstijl van je onderneming. Als klanten dan een factuur van je ontvangen is het ook meteen duidelijk voor ze dat deze van jouw bedrijf afkomstig is.

Eenvoudig versturen en betalen

De facturen kunnen digitaal verstuurd worden vanaf verschillende apparaten. De klanten krijgen deze binnen via de mail zodat ze de facturen ook snel kunnen bekijken. Betalen kun je heel eenvoudig maken: als je de factuur voorziet van een link om te betalen kan de klant deze aanklikken en wordt direct doorgestuurd naar de betaling. Dit betekent minder handelingen en de factuur kan snel betaald worden.