stagemax

solliciterenBen jij op zoek naar junior vacatures? Dan ga ik jou hier vandaag mee helpen. Ik weet namelijk een goede site waar je terecht hiervoor terecht kunt. De website heet stagemax.nl, kennen jij deze naam? Ik denk dat studenten die in het verleden al eens gezocht hebben naar een meewerk- of afstudeerstage deze naam wel kennen. Zij zijn namelijk landelijk actief en dat is ook te zien aan hun netwerk. Tegenwoordig solliciteren veel mensen ook via de social media kanalen. Ondanks dat ik denk dat dit de toekomst wordt, ben ik hier geen voorstander van. Het toont natuurlijk wel een goede pro actieve houding, wanneer jij zelf een bedrijf benaderd. Echter wanneer je hier zonder goed voorbereiding en begeleiding heen gaat, kan het verkeerd aflopen. Vandaar dat ik uitzendbureau nog altijd van grote toegevoegde waarde vindt!

Mijn eerste baan was ook via StageMax

adviesToen ik vele jaren geleden zocht naar junior vacatures, schakelde ik ook de hulp in van StageMax. Vooral ook omdat zij een groot netwerk hebben. Zo had ik de keuze uit meerdere bedrijven en had samen in overleg met dit uitzendbureau een bedrijf gekozen. Mijn profiel paste hier het best bij en ook het gevoel speelde hier in rol in.

Het eerste gesprek

Omdat ik op mijn school nooit echt getraind was in het solliciteren waren de diensten van dit bureau zeer welkom. Ik werd van te voren goed voorbereid en ook stelde zij een aantal lastige vragen. Dit ter voorbereiding van het sollicitatiegesprek. Ik ben StageMax dan ook zeer dankbaar en had het zonder hun denk ik ook niet gered. Herken jij jezelf ook in dit verhaal? Bezoek hun website dan maar eens voor meer informatie.

stagemax