maxilia-logoDoordat ik dagelijks druk bezig ben in de zakelijke wereld, maak ik veel verschillende dingen mee. Ik deel deze dingen dan ook graag met jullie, in de hoop dat jullie er je voordeel mee kunnen doen. Zo heb ik vandaag weer een goede tip voor jullie, deze gaat wederom over Max Giving. Laat vanaf nu je notitieblokjes bedrukken via maxgiving.nl. Ik zelf maak hier al jaren gebruik van. Dit was dan ook de reden waarom ik er vandaag over schrijf. Zoals jullie zelf ook wel weten worden er op het kantoor heel veel notitieblokjes gebruikt. Of je nou een telefoonnummer van een klant op moet schrijven of een boodschap moet doorgeven aan je collega. Zij zijn inmiddels onmisbaar geworden. Het is ook voor promotionele doeleinden te gebruiken. Wanneer jij extern een presentatie moet geven en je geeft het notitieblokje aan klanten. Of wanneer op een beurs en evenement bent. Wanneer je een notitieblokje bij Max Giving besteld heb je verschillende opties.

2889_03

Aanbod Max Giving

130483xJe hebt de keuze uit verschillende opties, zo kun je een notitieblok bestellen met of zonder lijntjes. Deze variëren van een paar centimeter tot aan een compleet A4 formaat. Zo kun je er dus een bestellen die voor elke toepassing geschikt is. Moet jij een presentatie bijwonen en of gewoon een college volgen, dan kun je natuurlijk het best een full colour A4 blok met lijntjes nemen. Tenminste dat heb ik mijn neef aangeraden, die momenteel op het HBO zit. Ik zelf gebruik altijd notitieblokjes van het formaat A6. Deze zijn makkelijk bij te houden en eenvoudig in gebruik. Deze zijn natuurlijk wel bedrukt met het bedrijfslogo. Naast notitieblokjes bedrukken, doen zij dit nog bij veel meer artikelen.