Lamp Direct spotjes zijn een aanrader en ik zal vertellen waarom. Op deze site vind je een zeer ruim aanbod van verlichting. Dankzij de snelle levering heb je je bestelling zo in huis en ook nog eens voor de laagste prijs. Bij mij op de zaak hebben wij met een aantal collega’s de verlichting vervangen voor beter. Hiervoor hebben wij spots geplaatst en nu is niet alleen de verlichting beter en mooier, het staat ook nog eens erg sfeervol. De oude lampen hebben wij nu in de archiefkamer, deze waren te fel waardoor je na een lange werkdag flink last van hoofdpijn kreeg. Dit zijn natuurlijk vervelende zaken die wij gelukkig konden oplossen door lampen de vervangen. 

Twee keer een tevreden klant

 

Lamp Direct spotjes van Philips vind je nergens goedkoper en in zoveel verschillende stijlen als op deze site. Daarom ben ik voor mijn woning ook een bestelling gaan plaatsen nadat ik mijn vrouw heb laten zien hoe mij het eindresultaat is geworden bij mij op de zaak. En nu hebben wij in onze keuken dezelfde sfeervolle verlichting. Het verschil is echter wel dat ik er een dimmer tussen heb geplaatst en wij deze nu heel zacht aan kunnen zetten en dit de keuken heel gezellig en warm maakt. Zo zie je maar wat je allemaal wel niet met verlichting kunt creëren.