2Een goede ervaring met FD plaagdierpreventie, aangezien ik laatst mierenbestrijding bij ons op de boerderij heb laten toepassen en het goed ging wilde ik dit graag kwijt. Wij hebben een hele lange tijd last gehad van mieren, deze knaagde al onze hooibalen aan. Als we er net een inpakt hadden zaten er de volgende dag alweer nieuwe mieren op dit wil je niet hebben natuurlijk. Vandaar dat ik dus eens ben gaan kijken naar wat ze altemaal te bieden hadden. Zodoende kwam ik er achter dat fd een heel goed bedrijf is om dit te laten doen!

het bedrijf laten komen.1

Wij hebben er dus voor gekozen om dit bedrijf in te schakelen omdat de recensies, service en prijs ons heel erg aanspraken. We hebben een afspraak kunnen maken om met iemand van het bedrijf eens te kijken waar het probleem ligt en wat we er nou aan kunnen doen. Zodoende hebben ze een stappenplan gemaakt van de dingen die ze nodig achten te hebben en hoe ze het gaan aanpakken. Na een kort gesprekje en uitleg hebben we besloten om gewoon door te gaan en dat zei voor ons mierenbestrijding zouden gaan toepassen.

Heel effectief

Ze hebben voor ons nou al een tijdje geleden wat aan de mieren gedaan en we zijn er op de boerderij heel erg blij mee. Zo blij dus dat ik besloot om dit stukje met jullie te delen aangezien al onze problemen met mieren helemaal weg zijn!

2