Zou u graag een ruime en luxe auto rijden? Een auto waar u niet alleen mee gezien mag worden, maar waar u ook zelf heerlijk van geniet wanneer u vele kilometers maakt? Laat u dan eens informeren over de mogelijkheden van financial lease! Financial lease biedt u vaste maandlasten, maar geen grote investeringen. Zo komt die luxe auto wel heel snel dichtbij…financial-lease-twente

Financial lease is een leasevorm waarbij u voor een klein bedrag per maand al een mooie en luxe auto kunt rijden. U bepaalt zelf de looptijd en indirect het maandbedrag en heeft op deze manier de kosten in eigen hand. Door een aanbetaling of grotere slottermijn (het bedrag dat u betaalt na afloop van het leasecontract) kunt u bovendien de maandlasten nog naar beneden bijstellen.

Een bijkomend voordeel van financial lease is het feit dat u uw luxe auto gelijk bij de start van het leasecontract op de balans van uw onderneming kunt plaatsen. U wordt economisch eigenaar van het voertuig en kunt in één keer de btw terugvorderen. Financial lease wordt namelijk als een levering gezien. Tevens kunt u gebruikmaken van de verschillende mogelijkheden van rente- en investeringsaftrek.

Voor een advies op maat en ruime keus in diverse luxe voertuigen, kunt u bij Financial Lease Twente terecht. Deze specialist in financial leaseproducten voor ondernemend Nederland kent een ruime voorraad luxe personenauto’s én biedt u de mogelijkheid elders een luxe auto te kiezen en bij hen te financieren. Keus genoeg!