Hebben jullie er al eens aan gedacht om Max paraplu’s te kopen? Ze zien er echt zeer chic uit en ik ben blij dat ik deze shop gevonden heb.
Natuurlijk vragen jullie je wellicht af waarom ik paraplu’s nodig heb met een druk erop en dat ga ik jullie nu ook uitgebreid vertellen. Natuurlijk heeft dit ook allemaal wel wat met de regen te maken in ons land, want het regent zo vaak dat iedereen wel een paraplu nodig heeft. Maar goed, nu het verhaal.

49429_483371xa image (47) image (46)

Max paraplu’s als relatiegeschenk

Mijn baas vroeg me laatst of ik het een goed idee zou vinden om alle werknemers een relatiegeschenk te geven. Hij wil namelijk iedereen op het werk laten weten dat hij zee norm waardeert. Ik vond het een strak plan en heb hem dat ook laten weten. Want laten we even eerlijk zijn, er zijn niet veel werkgevers die dit voor hun personeel over hebben.
Hij liet me dus weten dat ik een mooi relatiegeschenk zou mogen uitkiezen. Dat klonk ook heel erg goed! Natuurlijk wilde ik dit wel graag voor hem doen, maar wat kies je voor zoiets?
Op dezelfde dag was het sterk aan het regenen, waardoor iedereen op het werk zat te klagen. Toen bedacht ik me dat we wellicht bedrukte paraplu’s zouden kunnen kiezen. De loopafstand van parkeerplaats naar kantoor is namelijk best wel groot. Daarom zou een paraplu ideaal zijn, omdat iedereen uiteindelijk in de regen terecht komt. Ik vond dit een goed idee en ook mijn baas vond het een geslaagd plan.
Dus ben ik naar maxparaplus.nl gegaan om een kijkje te nemen. Ik liet de site ook aan mijn baas zien en hij ging gelijk akkoord. Zo gezegd, zo gedaan dus. Ik bestelde gelijk een compleet set en iedereen was er erg blij mee!