bedrijf 2bedrijf 3Een vriend van mij komt regelmatig bij mij als hij tips nodig heeft voor zijn bedrijf, hij klaagde deze keer bij me dat hij steeds zoveel geld kwijt was aan kleding voor het personeel. Ik ging even online researchen en kwam er achter dat het veel voordeliger kan en ook nog een stuk mooier dan de kleding die hij nu aanbiedt. Je kunt namelijk goedkoop bedrijfskleding bedrukken bij Max bedrijfskleding, dit is erg handig aangezien hij zoveel geld kwijt was aan kleding die niet eens erg goed was en er was geen bedrijfslogo op te bekennen. Bij deze bovenstaande website kun je zelf je kleding ontwerpen in principe, alleen maar voordelen dus!

Het scheelde een hoop

bedrijf 1Mijn goede vriend nam de tip aan die ik hem gaf en hij ging gelijk aan de slag en ontwierp zijn gewenste stijl in plaats van te bestellen waar hij normaliter zijn bestellingen doet. Hij gebruikt de kleding nu al een paar maanden en hij zegt dat hij er echt op vooruit is gegaan. Niet alleen was de aankoop goedkoper maar het gaat ook langer mee deze keer, op de lange termijn gaat dit bakken met geld schelen. Ik zou het elke ondernemer aanraden om rond te kijken op verschillende webshops voor dat je iets aanschaft en al helemaal bij iets als dit omdat je om de zoveel tijd het opnieuw moet kopen, en dan lopen de kosten al gauw omhoog.