bureaublad op maat

Als je in de markt bent voor een nieuw bureau kunnen de vele keuzes misschien erg overweldigend zijn. Wil je een recht bureau of een hoekbureau? Een Bureau op maat of een standaardmaat? Een opvallende kleur, zoals geel, of toch een standaardkleur zoals wit of zwart? Het beste is om te beginnen bij welke maat je wilt. Als je de maat weet, kan je namelijk bepalen of je een standaardmaat kunt kiezen of toch een Bureau op maat nodig hebt. Als je de maten weet is het ook slim om te bedenken of je een specifiek materiaal op het oog hebt voor jouw bureau.

Hoe groot is de ruimte?

Het is belangrijk om te ontdekken wat de afmetingen zijn van de ruimte waar het bureau in komt. De standaardmaat van een bureau is 120 cm breed. In de meeste gevallen is dit een prima formaat. Maar het kan zijn dat jij net een ruimte hebt waar de standaardmaat niet in past. Of je hebt juist ruimte over waar je graag gebruik van maakt. Dan is een Bureau op maat de perfecte optie. Die past namelijk exact in de ruimte waar jij hem in wilt hebben, waardoor er geen ruimte verloren gaat en het er vaak ook nog een stuk professioneler uitziet. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld geen kant-en-klaar bureau kunt vinden met de juiste afmetingen voor in jouw ruimte.

Speciale materialen

Om de keuze tussen een Bureau op maat of een standaard bureau te maken is het ook goed om te bedenken wat voor materiaal jouw ideale bureau moet zijn. Bij een standaard bureau zit je namelijk vaak vast aan de variaties die de ontwerper heeft gekozen, en heb je soms dus niet dat materiaal wat jij graag zou willen. Een Bureau op maat wordt speciaal voor jou gemaakt waardoor bedrijven die deze service verlenen je vaak ook nog laten kiezen wat voor materiaal jij graag wilt gebruiken. Zo heb jij straks een bureau die precies bij jouw wensen past.