1Ik heb een tip voor de ondernemers onder ons die graag wat zouden willen hebben om meer klanten aan te trekken. Dit kan je heel gemakkelijk doen door middel van een Terrasscherm bijvoorbeeld. Als je niet zo snel weet wat dit precies is dan zal ik dat even uitleggen. Je hebt vast wel eens gezien op het strand van Scheveningen dat cafés en restaurant een scherm hebben met een logo er op. Nou deze schermen zijn er dus om bijvoorbeeld wind tegen te houden. Maar ook als omheining voor wat privacy bijvoorbeeld. Dit is voor ondernemers een vrij goedkope investering maar je zou het snel terug kunnen verdienen. Ik weet namelijk zeker dat het aantal klanten zou kunnen gaan stijgen hierdoor!

Een heel mooi scherm besteld!2

Ik heb zelf ook een onderneming en ik ken veel mensen die dus ook een onderneming bezitten. Een vriend van mij heeft laatst ook Terrasscherm aangeschaft voor zijn restaurant. Hij vertelde mij dat hij een heel mooi scherm heeft besteld op de website van Xterior. Dit heeft hij hier gedaan aangezien het een stuk goedkoper was dan bij andere bedrijven die het zelfde verkopen!

Hij kreeg de schermen netjes binnen!

Een paar dagen later werden de schermen netjes bezorgd en opgezet. Hij was er heel erg blij mee aangezien ze precies bij zijn restaurant paste. Tegenwoordig krijgt hij van klanten nog steeds complimentjes.3