logo_rondomwerk

Ben je op zoek naar een goed outplacementbureau? Dan raad ik je absoluut aan om eens een kijkje te nemen op de website van Rondom Werk. 

Vitaalteam

Zeer veel informatie op de website van Rondom Werk over de begeleiding die zij aanbieden

Wanneer je op de outplacementbureau link hierboven klikt wordt je doorverwezen naar de website van Rondom Werk. Je zal dan vervolgens terecht komen op een erg goede en vooral overzichtelijke website. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over  wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf een plaatsingspercentage heeft van 73%. Dit is in vergelijking met andere bedrijven zeer hoog. Het bedrijf vindt betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht ook zeer belangrijk. Op het internet zijn ook zeer veel erg positieve reviews van voorgaande klanten over het bedrijf te vinden. 

Een zeer goede en professionele begeleiding 

Er zal vervolgens een kennismakingsgesprek volgen nadat je contact met het bedrijf hebt opgenomen. Na dit gesprek zullen er een aantal gesprekken volgen waar naar de beste oplossing wordt gezocht. Tijdens de begeleiding zal er erg veel persoonlijke aandacht naar zowel de werkgever als de werknemer zijn.