Ik ben een ondernemer in hart en nieren. Het artikel van vandaag gaat over Workshop effectief vergaderen. Waarom dit onderwerp? Vergaderen is voor bedrijven van essentieel belang. Een vergadering laat zien wat iedereen moet doen, en wat de plannen voor een bepaalde tijd zijn. Ook kun je in een vergadering allerlei standpunten naar voren brengen, en vragen aan het personeel of hun nog iets kwijt willen. Deze face to face communicatie kan zijn vruchten afwerpen, als je het goed aanpakt. Helaas had ik moeite met het leiden van deze vergaderingen. Ik ben goed betreft de werkzaamheden, ik heb veel kennis en ik kan mijn personeel goed aansturen. Helaas vond ik het altijd moeilijk om vergaderingen te leiden, dit was voor mijzelf een verbeter punt. Ik wilde dit dan ook gaan verbeteren door middel van een workshop of cursus. Zodoende nam ik een kijkje op het internet. Al vrij snel kwam ik terecht bij Workshop effectief vergaderen, op de website van Aicon. Binnen no time maakte ik dan ook een afspraak om deze cursus te gaan volgen!

Workshop effectief vergaderen heeft mij een steun in de goede richting gegeven!

De workshop heeft voor mij hartstikke goed uitgepakt. Ik heb veel geleerd op het gebied van leiding nemen, tijdens een vergadering. Ik kan mijn standpunten nu duidelijk vertalen, naar het personeel toe. Het personeel snapt het nu beter en er is geen sprake meer van miscommunicatie. Ik ben qua vergaderen op de goede weg, dankzij dit geweldige bedrijf!