1 Sinds kort heb ik een eigen onderneming in kantoor artikelen. Waarom een onderneming in kantoor artikelen? Ik wil ervoor zorgen dat bedrijven voor een goede prijs, hun bedrijf top kunnen inrichten.Sinds kort ben ik bezig met onderwerpen van stalen artikelen. Als voorbeeld een stalen bureau, stalen pilaren of stalen trap leuningen. Ik heb verschillende ideeën die ik langzaam aan wil gaan verkopen. Natuurlijk heb ik voor deze producten een leverancier engineering rvs nodig. Ik wil natuurlijk een samenwerkingspartner hier voor vinden, maar wie? Via het internet kwam ik uit bij het bedrijf Bumet. Ik werd zeer enthousiast van dit bedrijf, want het is een bedrijf me vele expertises betreft rvs plaatbewerking. Bumet ontwerpt artikelen met opdrachtgevers, met de bedoeling een product ervan te maken. Daarvoor beschikken ze over een eigen CAD-CAM afdeling waar elk idee tot prototype kan worden gemaakt. Toen ik dit hoorde was ik meteen overtuigd. Ik besloot te gaan samenwerken met Bumet!

strak en handig!3

In samenwerking met Bumet, zijn mijn eigen ontwerpen tot leven gekomen. Twee projecten staan al te koop in mijn onderneming. Een stalen bureau en een stalen tafel. Deze twee ontwerpen vliegen als snoep de deur uit. Ik heb er in een maand al zeker twintig verkocht, dat is natuurlijk geweldig. De samenwerking met Bumet loopt fantastisch. Ik weet zeker dat Bumet en ik samen veel plezier aan elkaar gaan beleven aan het engineering rvs!2.