Het verwerken van de administratie is nu eenmaal iets waar ik niet van hou. Ik probeer het dan ook altijd te verplaatsen naar een dag later wanneer het eigenlijk al te laat is. Aangezien mijn vrouw het voor een tijd terug heeft bijgewerkt snapt ze het maar niet waarom ik het dan niet bij hou. Zo heb ik er afgelopen week voor gekozen om te gaan zoeken naar een administratiekantoor Lelystad die het voor mij kan én wilt doen. 

img0064

Vrouw blij, ik ook!

Doordat ik via het internet was gaan zoeken viel het mij gelijk op dat er genoeg te vinden is op het internet. Hierdoor ben ik namelijk ook terecht gekomen op de website van AdFisq. Dit bedrijf staat vrij goed geschreven op het internet waardoor het maken van een afspraak snel gemaakt was.

Ik was ook erg duidelijk geweest tegen hun dat ik er niet van hou om de administratie te moeten doen, zodat ze wisten wat er te wachten stond. Aangezien het een flinke berg was hebben ze het toch voor mekaar gekregen om het met drie dagen op de rit te krijgen! Zowel mijn vrouw als ik zijn hier dan ook onwijs tevreden over.